Licht heeft grote invloed op iedereen. Zonder licht is er bijvoorbeeld geen kleur.

 

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan, maar muurbekleding zijn sfeerbepalend.

Muur decoraties

Een natuurlijke sfeer creëren? Kies dan voor 3D baksteen als muurbekleding. Het geeft de ruimte meer diepte, hij lijkt groter én de sfeer wordt speelser en warmer tegelijkertijd. Een smalle gang geeft meer ruimtelijk effect met 3D baksteen panelen, beton- of houtsteen muurbekleding hebben een prachtige structuur die zowel in moderne als landelijke ruimtes passen.

Het is ook helemaal van nu om 3D steen panelen, als gevelbekleding toe te passen.

 

Decoratie en accessoires

Decoratie is elke vorm van warmte en rust brengen voor het interieur. Decoratie maakt uw interieur af en geeft een persoonlijk tintje aan uw interieur. Onze collectie woondecoratie bestaat onder meer uit kandelaars, vazen, schalen, potten. Ook muurdecoraties zoals schilderijen, spiegels, fotolijstjes of de industriële artikelen. Met de woondecoraties uit onze collectie maakt u van uw huis een thuis.

Zoek naar contrasten die resulteren in een geheel eigen stijl, durf te combineren Kies bijvoorbeeld voor sober en stoer met de juiste details. Of combineer basic items zoals een houten eettafel met verschillende kleurende decoratie. Zo ontstaat er een bijzonder geheel, volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Op de tafel, in de vensterbank of in een mooie vitrinekast komen unieke decoraties goed tot hun recht.