Haal de warmte in huis met rustieke steenstrips aan de wand

De herfst komt er weer aan. De ideale tijd om knus bij elkaar op de bank te kruipen onder het genot van een warme kop chocolademelk. Het haardvuur knispert op de achtergrond. Je krijgt een warm, veilig gevoel van binnen. Met de rustieke steenpanelen aan de wand wordt die sfeer nog eens extra versterkt.

 

 

 Woonmaand Oktober

Oktober is de maand waarin veel mensen op zoek gaan naar een ander kleur in het wooninterieur ze kijken bij VT-wonen op een beurs. Trendy zijn warm okergeel, rustige grijsbruine tinten of toch een mix van aardse kleuren. Je hoeft niet te gaan schilderen of te behangen. Want al deze kleurschakeringen zijn verwerkt in een wandbekleding met natuursteen of rustieke steenstrips.

 

Ook in de badkamer raak je niet uitgekeken op die wand met rustieke stenen of natuursteen. 

Wees niet bang voor vochtopname van de stenen, want de wand kan geïmpregneerd worden, en daardoor werkt het materiaal waterafstotend. 

 

Zou je meer hierover willen weten?  

Loop bij Rustico Wonen Eibergen naar binnen, en stel je vragen!

 

Beleef de warme sfeer 

Bij Rustico kun je verschillende sierstrips bekijken in diverse leefhoekjes. In de woonkamer, keuken, badkamer of zelfs op het terras. Wij helpen je met de totale inrichting van het interieur met bijpassend meubilair en verlichting in industriële en vintage.

 

Bezoek de showroom van Rustico wonen & Zo

T: 0544 468814

afdeling Stones : info@rustico-stones.nl